Dušená zelenina s vepřovým masem

Pro 2-3 osoby budeme potřebovat:

1 krabičku vepřového masa express menu
2 lžíce olivového oleje
malou cuketu
malý lilek
velkou cibuli
3 žampiony
zeleninový bujon v kostce
2 lžíce kečupu
3 snítky čerstvého tymiánu

Postup:
Na olivovém oleji osmažíme na jemno nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené žampiony, cuketu a lilek, podlijeme vodou, přidáme bujon, kečup a snítky tymiánu. Zalijeme vodou a necháme dusit do měkka.
Ve vedlejším hrnci vložíme do vroucí vody sáček s vepřovým masem express menu. Ohříváme cca 10 minut.
Servírujeme s vařenou rýží nebo pečivem.

Sterilované výrobky od express menu jsme si velmi oblíbili. Zvláště maso ve vlastní šťávě,  je chutné, bez konzervantů a lepku. Lze ho doplnit nejrůznějšími omáčkami, zeleninou a přílohami. Můžete z něj připravit polévky a pomazánky. Šetří čas a energii při přípravě. Velkou výhodou je trvanlivost. Od zakoupení bývá doba trvanlivosti 2-3 roky. Můžeme mít tedy krabičky s masem vždy při ruce.

20150712_130802

Vaření v hrnci. Ohřívání masa.

20150712_130934

Balení vepřového masa.

20150712_143108

Způsob servírování.

Iveta Richterová

Miluji plavbu na motorové lodi, mám více jak dvacetileté zkušenosti s prodejem lodního příslušenství. Jsem provozovatelkou plaveb pro radost na Vltavě v Praze i mimo ni. Předávám informace všem, kteří potřebují poradit s plavbou v ČR, s motorem či příslušenstvím na své nebo pronajaté lodi. Vás ostatní, kteří nevlastníte loď a rádi byste pluli, zvu na naše plavby. Více informací zde>> Jsem autorkou ebooku Proplouváme plavebními komorami bez stresu v 10 bodech. více informací zde>> Napsat mi můžete na plavby@ivetarichterova.cz Můj příběh si můžete přečíst zde>>
  • 12 rad před vyplutím, aby se plavba nestala noční můrou.

    Praktické rady před vyplutím pro každého.

  • Přihlášení plavidla na SPS snadno a rychle

    Průvodce papírováním krok po kroku pro úspěšnou cestu na úřad.

  • Ebook Proplouváme plavebními komorami bez stresu v 10 bodech

  • Romantické večerní plavby Prahou na lodi AMBER